Sidebar

Apolloniakonferens 2013 - Bäckaskog slott

Bästa vän, kollega och Apolloniasyster

Vi kommer detta år att befinna oss på Bäckaskogs slott, den härliga plats där även årets "stjärnorna på slottet" spelades in. Förutom trevligt och givande umgänge, gemenskap och glädje, god mat och inspirerande omgivningar bjuder året på ett spännande och lite annorlundaprogram. Du vill säkert inte missa något av detta.

Att det skiljer mellan män och kvinnor vet vi, men att det skiljer mellan män och kvinnors sätt att hämta information och hur man går tillväga i köp‐ och beslutsprocesser får vi höra. Få tänker på vad det innebär i kommunikationen mellan tandvårdskliniken och kunden. Kvinnor står för 80% av köpbesluten finns det undersökningar som säger, och vi vet att när det gäller hälsorelaterade beslut så är det kvinnan som bestämmer, inte bara för sig utan för familjen.

Vår föreläsande kommunikationsspecialist berättar om de mest tydliga skillnader som är bra att ha i åtanke när man vill nå bättre fram med sitt budskap till den kvinnliga mottagaren oavsett vad man vill förmedla. Konkreta exempel på hur företag och organisationer gjort i Sverige och utomlands kommer att presenteras. Tips och råd kommer att presenteras och vi diskuterar hur detta tanke‐ och förhållningssätt skulle kunna förbättra kundnöjdhet och ge bättre resultat bland de kvinnlig kunderna.

Vi får även en härlig och rolig stilföreläsning där vi får veta vad vårt sätt att klä oss förmedlar till våra medmänniskor.

Jesper Aspengren talar om olika medier och möten på ett underhållande sätt. Efter lunchen åker vi till Wanås slott där vi får en guidning i skulpturparken, fikar på Fredholms café, besöker galleriet där eller helt enkelt fortsätter strosandet i slottsparken. Vi får även lyssna en stund på duktiga och härliga Elisabeth Philip och hennes kloka tankar.

Nyttiga datatips kommer att förmedlas på trevligt sätt och som avslutning får vi info om snarkning och sömnapné och vad vi som tandläkare kan göra för dessa patienter.

Klicka här för programmet, som är godkänt av Praktikertjänst. Vi hoppas att du ska tycka att det låter lockande.

Den stad som ligger närmast Bäckaskogs slott är Kristianstad om du redan nu vill fundera över eller boka din resa dit. Du som inte kommer med bil tar dig till Kristianstad med flyg eller tåg och därefter flyg- resp. tågtaxi. Lokalbussarna går inte så ofta.

Tveka inte att anmäla dig till Monica på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. redan i dag. Rummen bokas i den ordning anmälningarna kommer in. Vi kommer att få tre härliga dagar med massor av nyttigheter under och utanför föreläsningarna. Bara miljön är värd en resa.


Vi ses på Bäckaskog i september. Ha det så bra till dess!

Hälsningar från hela styrelsen genom din ordförande Eira.

 

Information för medlemmar

För att få tillgång till medlemssidorna måste du logga in med dina personliga koder, som du får när du blir medlem. Saknar du koder eller kommer du inte in? Skapa nya genom att ange din registrerade e-postadress. Klicka på "Logga in" i menyn ovan!

Sponsorer