Apollonias konferens och årsmöte 2023

Skönhet inifrån och ut

Engsholms slott 6 -7 oktober 2023

Välkommen till 2023 års Apolloniakonferens i vackra Sörmland!

Då konferensen startar tidigt på fredagen är alla välkomna att redan på torsdag eftermiddag ankomma till slottet för att varva ner med spa och en gemensam trerättersmiddag. En buss är abonnerad för oss på torsdag med återresa på lördag.

PROGRAM
Fredag 6 oktober
08:00 Registrering
09:00 -12.00 Cecilia Ömo ”Kompositernas estetiska möjligheter:
Hur göra, när göra? Konsten att arbeta noninvasivt”
12:00 Lunch
13:00-16:30 Cecilia Ömo fortsätter
16:30-17:30 Guidad tur på slottet – historisk exposé!
Gemensam slottsmiddag med tema Gatsby

Cecilia Ömo-Eichenholz

Cecilia är en av de första svenska tandläkarna som är ackrediterad för estetisk och kosmetisk tandvård enligt AACD:s hårda krav. Hon är även internationell föreläsare inom estetik och författare till den första svenska grundboken om estetisk tandvård. Cecilia berättar om olika materialval, hur man arbetar noninvasivt, men ger också handfasta tips på hur du ska göra estetiska konstruktioner som inte bara håller utan även är – just estetiska.

Lördag 7 oktober
08:30 Årsmöte
09:30-12:30 Mia Lundin ”Kaos i kvinnohjärnan”
13:00 Lunch och avslutning

Vägen till hormonell kontroll
Med hjärnkoll, sexlust och välmående genom förklimakteriet och klimakteriet.
Klimakteriet är den period då kvinnans östrogenproduktion gradvis minskar, och är något som hälften av befolkningen går igenom – ofta med påtagliga förändringar både fysiskt och mentalt. Hör Mia berätta vad som händer med den hormonella balansen, och varför kvinnor mår som de gör.

Mia Lundin

”Hjälp! Jag känner inte igen mig själv längre! Från att varit en hyfsat driftig och snabbtänkt person känner jag mig nu som en trött och glömsk gamling.” Detta är bara ett av tusentals liknande nödrop riktade till Mia Lundin. Men det finns effektiv hjälp att få! Och Mia Lundin, som har jobbat som specialistsjuksköterska inom gynekologi och obstetrik i omkring trettio år, vet hur den hjälpen ser ut. Hon vet hur man kan återställa den hormonella balansen och få tillbaka både hälsa och välbefinnande.

Kostnad
Vid anmälan senast 31/3 7000 kr och vid anmälan därefter 7800 kr, varav kost och logi är 6000 kr. Avgiften kommer efter den bindande anmälan på hemsidan att faktureras via mejl från Nilsson redovisning Arboga. Det går bra att dela rum för de som önskar. Ange då i anmälan vem du delar med. 

Om du inte avser komma på torsdagen dras 2000 kr av på kostnaden.

Fullt betalande medlemmar (yrkesverksamma medlemmar som betalar serviceavgift) har förtur fram till 31/3 men anmälan tas emot löpande för alla medlemmar. För kvinnliga tandläkare som ännu inte är medlem tillkommer medlemsavgift.


Deltagande vid årsmötet

Samtliga medlemmar äger närvaro- och yttranderätt i samband med mötet. Dagordning med bilagor kommer att publiceras/sändas ut enligt stadgeenlig ordning. Fullmakt kan lämnas till annan medlem om du inte kan närvara.

Boende
Vi bor på Engsholms slott på Mörkö i Södermanland vid Östersjöns strand. Eftersom vi av erfarenhet vet att väldigt många önskar komma dagen innan konferens har vi satt det alternativet som standard. För de som inte önskar ankomma på torsdag eftermiddag och äta en gemensam trerättersmiddag drar vi av 2000 kronor. Spa-avdelningen vid Östersjöns strand är bokad på torsdag och bastun står varm. Enkelrum är standard.

Resa
En abonnerad buss kommer på torsdag kl 15:00 att ta de som så önskar ner från Stockholm Cityterminal till Mörkö och Engsholms slott med återresa kl 15:00 på lördagen. Meddela vid anmälan om du vill åka med bussen.

Frågor & Anmälan
För frågor om arrangemanget: konferens@apollonia.nu

Anmälan gör du via formuläret nedan. Då antalet deltagare är begränsat gäller som alltid först till kvarn. Meddela redan vid anmälan om du inte önskar komma på torsdag. Ange även om du vill dela rum, och i så fall med vem.

Viktigt att anmäla om kostrestriktioner föreligger!

Vi i styrelsen hälsar er varmt välkomna!