Sidebar

Konferensen 2016 - referat

I strålande sol anlände de flesta till vackra Fiskebäckskil på torsdag tidig kväll. Några hann med ett dopp innan vi intog middag denna första kväll. Fredagen inleddes med sponsorpresentation och därefter följde en förmiddag med Patrik Wachtelius som på ett interaktivt sätt talade om medarbetarsamtal mm.

Några nyttiga tips fick vi med oss även om totalbetyget blev medel för honom. Ladda gärna ner hans presentation genom att klicka här.

Efter lunch följde Bodil Lund som talade om vikten av god hygien mm. Fantastisk kvinna som det finns önskemål om att få höra mer av. Våra uppskattade sponsorer hade en stadig ström av besökare hela dagen vilken avslutades med en tipspromenad. På kvällen promenerade vi genom det gamla samhället bort till Brygghuset. Efter en uppsluppen middag med utmärkt mat uppträdde HAAKS, ett på västkusten välkänt "after-beach-band". De -och vi- höll igång!!

Lördag morgon var alla glada och deltog i sångworkshopen med Cecilia Åslund. En intensiv kvinna som var mycket medryckande. Det var också intressant att höra hennes personliga berättelse om hur hon drabbades av utmattningssyndrom trots att hon älskade sitt liv och allt hon höll på med. Efter lunch väntade båten på oss för färd mot Gullholmen. På vägen dit övade vi alla på kvällens uppgift, sjunga m.h.a. karaoke. Framme efter en timmes vacker båtfärd möttes vi av typisk tät bebyggelse, entusiastisk guide på muséet och i det bevarade stora bostadshuset. Det mesta hade sparats där!

Årsstämman hölls innan det var dags för fin middag. Ulf Wagner presenterade innan vi alla njöt. Så kom Gosskören in och sjöng a capella och showade. Fantastiskt med alla dessa (ca 15 st) män som sjöng så fint. Kvällen blev sen innan vi fick framföra våra inövade sångnummer.

Söndagens föreläsare Serena Mon de Ville var en ung kvinna med pondus vars föreläsning om härskarteknik mm rönte enorm uppskattning. Önskemål även här att höra mer. För info se nedan http://snackasnyggt.se/retorikkurs/snacka-snyggt/ (Länk till sammanfattning: http://snackasnyggt.se/forelasning)

Efter lunch åkte vi alla hem, upplyfta av en helg med gemenskap, glädje och nya kunskaper.  

Information för medlemmar

För att få tillgång till medlemssidorna måste du logga in med dina personliga koder, som du får när du blir medlem. Saknar du koder eller kommer du inte in? Skapa nya genom att ange din registrerade e-postadress. Klicka på "Logga in" i menyn ovan!

Sponsorer