Sidebar

Konferens Loka Brunn 2014 - referat

Apolloniakonferens Loka Brunn 19-21 September 2014

72 förväntansfulla Apollonior anlände till Loka Brunn i mitten av september. Solen strålade och vi kunde inte önskat oss ett bättre väder!

Fredagen började med Jenny Åkerman som lärde oss hjärngympa, minnesträning och presentationsteknik. Efter denna fantastiska föreläsning fick alla inspiration och självförtroende att lära oss varandras namn, vi blev alla mycket bättre på detta!

Ladda gärna ner Jennys presentation genom att klicka här.

Efter lunch fick vi en föreläsning om lagarbete, effektivt ledarskap, kulturella förändringar och prestationer av Manuel Knight. Vi skrattade som aldrig förr och kände oss väldigt inspirerande av honom och kommer ta till många handfasta tips till praktiken. En god middag och allsång med trubaduren Daniel Roxne fick avsluta denna dag.

På lördagen höll protetiker Jan Ekenbäck en föreläsning i käkregistrering, estetik och funktion, fonetik samt psykiskt svårbehandlade patienter. Vi lärde oss en hel del smarta lösningar. Mia Spendrup, VD för Loka Brunn berättade därefter om entreprenörskap, företagande och lokalhistoria. Samtliga deltagare fick också chansen att uppleva Loka Brunns SPA och de flesta av oss provade också en behandling. Kvällen började med Champagneprovning och efter det, en trerätters middag. Efter middagen var det en överraskning i form av Caroline af Ugglas som lärde oss alla att sjunga! Vi har nog aldrig sjungit så bra som då!

Söndagen avslutades med matskribenten/matnörden (hennes eget namn) Lisa Förare Winblad. Där fick vi lära oss om matmyter, mattrender och matmolekyler. Vi fick även provsmaka allt från färsk gurkmeja, sichuanpeppar, chili och gula- och gröna russin. Dagen avslutades med lunch och därefter åkte vi hem med ett leende på läpparna och mycket nya upplevelser och kunskap i vårt bagage!

Vill ni veta vad vi tryckte och tyckte om olika föredrag? Klicka här för att ta reda på resultatet.

Vid pennan Karolin Palmquist

 

Information för medlemmar

För att få tillgång till medlemssidorna måste du logga in med dina personliga koder, som du får när du blir medlem. Saknar du koder eller kommer du inte in? Skapa nya genom att ange din registrerade e-postadress. Klicka på "Logga in" i menyn ovan!

Sponsorer