Sidebar

Konferens Trosa 2012 - referat

Referat

Apolloniakonferens Bomans hotell Trosa 28-30 September 2012

 

 

Konferens TROSA  2012

Hur skulle det gå med årets konferens?  Slovenien färdigplanerad in i minsta detalj. Flygbolagets bristande respons och dåliga ekonomi satte käppar i hjulet för oss. Redan maj månad och, ja, det var bara att starta på nytt och ändra färdriktning.

”Världens Ände”, det lät väl bra, och så fick det bli.  Bomans ställde upp och avbokade de gäster som redan reserverat, så att vi kunde få hela hotellet för oss själva. Skulle många Apollonior hoppa av?  Det var min största fasa, men ack så fel jag hade.  Ni kom, och vi segrade!

Vad gjorde vi då i Trosa?
Dr David Eberhardt och Dr Claes Hultling förgyllde vår fredag på ett förträffligt sätt. David talade om trygghetsnarkomani och om varför vi så ofta känner oss kränkta. Han utmanade gamla ”sanningar” på ett fantastiskt underbart sätt.  Claes berättade om sin otroliga resa ”tillbaka till livet” och om nuvarande arbete på Spinalis KS.

Tipspromenaden i Trosa uppmärksammades t.o.m. i lokaltidningen. Hela Trosa hjälpte till att svara på våra frågor. Femkampen i trädgården blandade skratt och blodigt allvar.

Vidare föreläste våra egna Apollonior Cecilia Hannertz Corsello och Ann Kristin Grever. Uppsökande tandvård och barntandvård är deras specialitet. Så stolt jag blev över den kompetens som Ni visade att det finns inom vårt nätverk. Tusen tack!  Malin Einerskog  pratade om materiallära på ett mycket entusiasmerande sätt.

Middagsunderhållning av KRÄM och efter vårt årsmöte, sist men inte minst, kom Niklas Strömstedt och Andreas Johnsson som en liten överraskning och ”pricken över i”. Jublet var högt och alla tycktes vara mycket nöjda. Jag tror att vi alla sov gott den natten!

Vid pennan,
Marie Hedlund

Information för medlemmar

För att få tillgång till medlemssidorna måste du logga in med dina personliga koder, som du får när du blir medlem. Saknar du koder eller kommer du inte in? Skapa nya genom att ange din registrerade e-postadress. Klicka på "Logga in" i menyn ovan!

Sponsorer